Deltidsanställd lokalvårdare till Coor i Billdal

Göteborg

Vi behöver bli fler serviceinriktade lokalvårdare som känner stolthet i sitt arbete. Är du den stjärna vi söker?

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare kommer du att arbeta ute hos våra kunder i Billdal. Du träffar mycket människor varje dag och uppskattar kontakten du har med dem.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • städning av vårdlokaler med höga hygienkrav
  • städning av kontor och övriga personalytor
  • hantering av städvagnar och material
  • golvvård
  • storstädning

Vi söker nu en deltidsanställd lokalvårdare som kommer att arbeta måndag-fredag kl 14.00-18.00 i Billdal med start så snart som möjligt.

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från arbete inom lokalvård på sjukhus eller vårdcentral. Din svenska är god i både tal och skrift och behöver förstå och läsa instruktioner.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både patienter och vårdpersonal, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du behöver ha en positiv grundattityd och tycka om att jobba i team. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och följsamhet.

Om du känner att du stämmer överens med våra förväntningar, tveka inte att skicka ansökan redan idag, hos oss blir du lika behövd som uppskattad.

Vi tillämpar vi provanställning och ett krav för att anställningen ska förlängas är att du inom sex månader efter anställningsstart har ett godkänt SRY-yrkesbevis/INSTA 800. Coor tillhandahåller utbildningen för dig som inte har genomfört den tidigare.

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in, och urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor når du rekryterande chef Maurizio d’Aponte   måndag-fredag kl 15.00-16.00 på 010-559 56 48.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök