• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Digital kommunikatör till Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coors kommunikationsavdelning på koncernnivå är en liten kommunikationsstab, vilket gör att du är med och har direkt inflytande över hur vi formar vårt arbete. Vi har kul tillsammans och kulturen på Coor ger stora möjligheter att utveckla både rollen och arbetsuppgifterna. Nu söker vi en digital kommunikatör.

Om rollen
Kommunikationsavdelningens främsta uppgift är att öka kännedomen om Coor, både internt och externt. Vi arbetar nära kommunikatörerna i de nordiska länderna och har många kontaktytor internt med chefer, specialister och medarbetare. Vi arbetar även tätt ihop med externa leverantörer och marknadsavdelningarna i våra nordiska länder. Som digital kommunikatör på Coor Group ansvarar du för att driva kommunikationsarbetet i externa och interna digitala kanaler.

Din uppgift blir också att utveckla kommunikationen i våra digitala kanaler och samordna vårt digitala ekosystem. Du ansvarar för att ta fram och hålla ihop innehållet på våra webbsidor, sociala medier, intranät osv.

Vår kandidat
Du har relevant högskoleutbildning inom media, kommunikation och/eller webb och har några års arbetslivserfarenhet inom området. För att lyckas i rollen har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska med förmåga att skriva texter på ett enkelt, inspirerande och engagerande sätt.

Det är självklart för dig att arbeta med olika kommunikationskanaler såsom webb, sociala medier, intranät och appar med en utvecklad grafisk känsla. Du har erfarenhet av SEO-optimering och SEM samt vana av att arbeta i PhotoShop, Indesign, Premiere Pro, Google Analytics och CMS (EpiServer och SharePoint). Har du dessutom tidigare erfarenhet från att självständigt driva projekt så är det meriterande

Du rapporterar till kommunikationsdirektören på Coor Group.

Personliga egenskaper
Du är van att arbeta självständigt och har inga problem med att ta egna initiativ för att driva arbetet framåt. Som kommunikatör är du kreativ och har stort intresse för foto, film och form. Viktiga egenskaper är driv, passion och nyfikenhet. Vi vill också att du är utvecklingsorienterad, analytisk och noggrann.

Stämmer det in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magdalena Örhn på 072-5041450 eller via mail Magdalena.Ohrn@coor.com
Vi söker en ny kollega så snart som möjligt och kommer arbeta löpande med intervjuer, så vänta inte med din ansökan.

Vi erbjuder
Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. 

Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Om Coor
Coor är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Det betyder att vi tar hand om våra kunders fastigheter, vi lagar mat, vi städar, vi välkomnar gäster, vi levererar post och vi sköter alla de hundratals facility management-tjänster som krävs för att en arbetsplats eller fastighet ska fungera på bästa sätt. Vi skapar helt enkelt värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst. Resten tar vi hand om.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Equinor, ICA, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndighet-en), PostNord, Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars. Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor har ca 11 000 medarbetare i hela Norden samt Belgien. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.

Läs mer på www.coor.com/sv

Ansök