Digital Marknadsförare till Coor

Stockholm

Är du en person som trivs med att arbeta både strategiskt och operativt? När du får påverka din egen roll och vad den kan åstadkomma? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa! Coor står inför en nystart då fokus skiftas från marknadsföring av varumärke till marknadsföring av tjänsteutbud.

Tjänsten som digital marknadsförare hos Coor är bred och du förstärker ett litet och flexibelt team. Målet är att du jobbar med Coors tjänsteerbjudanden mot olika målgrupper. Med din expertkunskap inom smart leadsgenerering blir du viktig pusselbit för att bygga relationer med potentiella kunder och skapa högre engagemang hos befintliga, framför allt via olika digitala kanaler. Du vet hur man som B2B-företag bygger en intressant och relevant kundresa med målet att ge rätt målgrupp rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

Hos Coor får du möjlighet att använda din analytiska sida genom att använda KPI:er, besöksstatistik på webben, klick i nyhetsbrev och likes i sociala medier som grund för strategiska förslag. Dina utvärderingar ligger till grund för optimering och fortsatt utveckling av både insatser och budskap. Samtidigt arbetar du operativt och kreativt med att skapa innehåll till olika kanaler och du blir en naturlig del av den svenska contentredaktionen. Du är även med och samordnar marknadsföringen med Coor-koncernen och övriga nordiska länder och du samverkar såklart med olika försäljningsteam.

Din erfarenhet
Du har erfarenhet av att jobba med marknadsföring, Marketing Automation och Account Based Marketing inom B2B-området. Du har jobbat strategiskt med marknadskommunikation i digitala kanaler. Du är även beredd att arbeta operativt med vissa delar, tycker det är kul att själv skriva content och är intresserad av både grafisk design och layout.

Du är van att jobba tillsammans med byråer och har så god kunskap om SEO att du kan kravställa strategier mot en extern part. 

Coor är ett företag som levererar service och det genomsyrar hela deras verksamhet. Du känner igen dig i detta och kan visa hur du har historiskt fungerat bäst i en sådan arbetsmiljö. 

Om marknadsteamet
Team Marknad på Coor har som mål att stärka den positiva bilden av Coor som serviceleverantör, aktivt öka antalet kvalificerade leads samt tillhandahålla sälj- och anbudsmaterial av hög kvalitet. Teamet arbetar mycket tätt ihop med koncernfunktionen för Marknad samt Kommunikationsavdelningarna på Coor.

Organisatoriskt hör teamet till stabsavdelningen Business Development Sverige som är drygt 25 personer med ansvar för tillväxten på den svenska marknaden. Inom enheten finns även funktionerna Affärsutveckling, Innovation, Strategisk arbetsplatsrådgivning och Försäljning.

Övrigt
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. I denna rekrytering samarbetar Coor med Hammer & Hanborg, för att söka tjänsten klicka här.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.