Driftcentermedarbetare till Coor

Linköping

Är du kommunikativ, serviceminded, samt gillar att vara spindeln i nätet? Tycker du dessutom om att arbeta med systemstöd som ligger i framkant? Då är detta rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
Inom ett driftcenter arbetar vi med administration och rollen innebär att du ansvarar för den dagliga hanteringen, beredningen och planeringen av ärenden till våra kunder i Linköping. Du fyller en viktig roll i att säkerställa att rätt hantering av samtliga ärenden görs så att leveransen till våra kunder levereras enligt avtal.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • skapa och följa upp arbetsordrar
  • beställningar till leverantörer
  • fakturahantering
  • upprättande av inköpsordrar
  • stöd till kollegor, tekniker, kunder och chefer

Som driftcentermedarbetare är du placerad hos vår kund i Mjärdevi, Linköping.

Vår kandidat
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå, gärna med ekonomisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en van datoranvändare som trivs i en administrativ roll med många bollar i luften. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

För att trivas i rollen har du ett sinne för ordning och reda, är en god och tydlig kommunikatör, muntligt och skriftligt. Vidare är det en självklarhet för dig att ta ansvar för att leverera värde där alla vinner. Du har god förmåga att skapa ett positivt och effektivt samarbete med kollegor och tekniker i levererande enheter. Vidare uppskattar vi att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga.

Vi erbjuder
Som driftcentermedarbetare på Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team. Vi är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en spännande, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan
För mer information vänligen kontakta anställande chef Claes Danielsson, telefonnummer 010-559 66 18.

Urval och intervju genomförs löpande. Så snart vi hittat vår stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök