Driftchef Fastighet, Malmö

Malmöområdet

Vi letar nu efter dig som vill utveckla och leda vår fastighetsleverans tillsammans med våra medarbetare och vår kund Kraftringen.

Som driftchef kommer du ansvara för den dagliga samordningen och ledning av personal och leveranser inom gruppens verksamhet. Du kommer även att utveckla och upprätthålla en god kommunikation med medarbetare, men även en god och affärsmässig kommunikation med kunder och leverantörer. Arbetsuppgifterna inkluderar även att identifiera och utnyttja synergier mellan den eller de uppdrag och tjänster som dina medarbetare utför. 

 Du kommer även att:

  • Optimera och effektivisera det korta och långsiktiga fastighetsunderhållet i kunds fastigheter
  • Utveckla, driva och genomföra förbättringsåtgärder och kostnadseffektiva underhållsplaner
  • Implementera moderna underhållsprocesser, arbetsmetoder och verktyg
  • Fortsätta utveckla metoder kring analyser av underhållsdata samt ge input till relevanta KPI:er
  • Operativt ansvar i linje med finansiella mål och delaktig i månadsbokslut samt arbeta med effektiva kassaflödesprocesser

Vi söker dig...
som har en teknisk utbildning och trivs i en omväxlande yrkesroll. Du bör ha god initiativförmåga och är en drivande person. Eftersom du har har mycket kontakt med kunder, kollegor och leverantörer, så ställer vi höga ktrav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och kan på ett tydligt sätt kommunicera med kunder och medarbetare. För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö. Du har erfarenhet av ledarskap och motiveras av att leda andra. Vidare har du ekonomisk kunskap i form av förståelse för resultaträkning och kassaflöde.

Vi erbjuder...
I rollen som driftchef får du utrymme att självständigt leda, driva och utveckla tjänsterna inom ramen av verksamhetens affärsplan, riktlinjer, policy och de beslut som fattas i Coor ledningsgrupp. Du får befogenhet att fatta ekonomiska beslut inom ramen för din attesträtt. Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Vi har kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Har du några frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta sitechef Daniel Andersson tel: 010-559 6135 alt via mail: daniel.andersson@coor.com

Ansökningar hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2021-05-21. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök