Driftchef inom lokalvård till Stockholm

Ansök

Stockholm

Coor är framgångsrika inom lokalvård. Vi växer och söker därför en ny driftchef till vår lokalvårdsleverans i Stockholm som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Är du den inspirerande, engagerade och affärsmässiga ledare vi söker?

Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Här finns det kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra uppnå framgång. Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak, där möjligheten att utvecklas är högst närvarande och där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Om rollen
Vi söker en erfaren ledare som på ett serviceinriktat, kvalitetsmedvetet och affärsmässigt sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

Tjänsten innebär direkt personalansvar av ett härligt gäng som du coachar och motiverar, tillsammans med driftledare. Leveransen består idag av flera kundavtal och du kommer att arbeta med att både utöka och optimera avtalen vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:

  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
  • Koordinering, styrning och samarbeta med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
  • Budget, prognos och bokslutsarbete
  • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.Du kommer att vara placerad i Stockholm och utgå från något av våra kontor i Västberga och/eller Kista.

Vår kandidat
Vi ser att du har arbetat i en liknande roll, där du haft personalansvar och varit ledare inom lokalvårdsbranschen. Vi ser även att du är väl bekant med INSTA 800, SRY och andra kvalitetsuppföljningssystem. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är en relationsskapande och relationsförvaltande person där du delar vår uppfattning om "Passion for people" och brinner för att leda och utveckla andra. Du är inkluderande och sätter laget före jaget. Vi ser att du har en hög kommunikativ förmåga och en ännu högre förmåga att lyssna. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Vidare ser vi att du tycker om affärer och att nå målen samtidigt som du har en förmåga att både engagera och förklara dessa för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryteringsspecialist Malin Fehrman på malin.fehrman@coor.com

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök