Driftchef lokalvård till Coor i Göteborg

Göteborg

Lokalvårdsleveransen i Göteborg växer, är du den inspirerande och affärsmässiga ledare vi söker?

Coors lokalvårdsleverans i Göteborg växer och vi söker nu en driven ledare som kan utveckla våra leveranser i Göteborg och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak och möjligheten att utvecklas är högst närvarande, där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Ditt nya arbete
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

Leveransen består idag av ett flertal kundavtal och du kommer att arbeta med att både utöka och optimera avtalen vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen

  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Kundansvar och löpande dialog med kunderna inom ramen för våra leveranser
  • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
  • Budget, prognos och bokslutsarbete
  • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Göteborg.

Din bakgrund
Vi önskar att du har relevant erfarenhet av motsvarande befattning i en serviceorienterad organisation. Erfarenhet från ledarskap inom lokalvård är meriterande men gedigen lokalvårdsbakgrund är ett krav. Vi ser även att du är väl bekant med INSTA 800 och andra kvalitetsuppföljningssystem. Relevant datorvana och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vidare tror vi att du har en stark drivkraft samt är lösningsfokuserad och strukturerad. Du tycker om människor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Du tycker om affärer och vill nå målen och har en förmåga att både engagera och förklara detta för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Som person är du flexibel, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vid frågor, kontakta Regionchef Adnan Sokolovic via mail adnan.sokolovic@coor.com  som har möjlighet att svara efter den 5 januari 2021.

Intervjuer kommer att ske löpande från den 11 januari 2021 så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök