Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftchef lokalvård till Coor i Stenungsund

Ansök

Stenungsund

Coors lokalvårdsleverans i Västra Götaland växer och vi rekryterar nu en ny driftchef till Stenungsund! Är du den inspirerande och affärsmässiga ledare vi söker?

Vi söker en driven ledare som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak och möjligheten att utvecklas är högst närvarande, där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

Leveransen består idag av ett antal befintliga kunder och kommer nu att utökas med en större leverans där du får en viktig roll i implementeringen. Du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten, vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen;

 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
 • Kundansvar och löpande dialog med kunderna inom ramen för våra leveranser
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stenungsund.

Vem är du?
Du har relevant erfarenhet av en motsvarande befattning i en serviceorienterad organisation. Erfarenhet från ledarskap inom lokalvård är meriterande men gedigen lokalvårdsbakgrund är ett krav. Vidare är du är en van systemanvändare och vi ser att du är väl bekant med INSTA 800 och andra kvalitetsuppföljningssystem. B-körkort är ett krav.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om affärer och att nå målen samtidigt som du har en förmåga att både engagera och förklara dessa för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stenungsund. På Coor tillämpar vi provanställning. 

Som driftchef på Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team i en prestigelös kultur. Vi på Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du söker tjänsten via annonsen på vår hemsida.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Regionchef Maria Beijerstam på maria.beijerstam@coor.com. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök