Driftchef säkerhetstekniker

Stockholm

Vill du leda våra säkerhetstekniker i ett team som levererar marknadsledande säkerhetstjänster till flera av Sveriges största bolag?

På Coor Säkerhet arbetar ett tätt sammansvetsat team av experter och specialister inom säkerhet. Vi söker nu en ny Driftchef för säkerhetstekniker, en nyckelroll i organisationen. Våra kunder finns i krävande branscher som telekom, luftfart, försvarsindustri, och infrastruktur. Våra uppdrag ställer höga krav på oss gällande kompetens, service och tillgänglighet för att uppfylla våra kundåtaganden.

Om rollen
Som Driftchef säkerhetstekniker har du ett helhetsansvar för den tekniska säkerhetsleveransen vilket bl a innebär:

 • Leda, planera, prioritera och styra gruppen mot uppsatta mål, tydligt delegera ansvar inom gruppen
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med våra kunder
 • Bidra med ett aktivt ledarskap och kompetensutveckla dina medarbetare
 • Säkerställa att tjänsterna utförs med hög kvalité i enligt med fastställda rutiner och processer
 • Resultatansvar, ekonomirapportering och budget inom ditt ansvar

Du kommer att jobba brett med fokus på tekniska säkerhetslösningar som larm, passersystem, CCTV och brand. För kunden är du rådgivare och expert med höga krav på service. För dina medarbetare skapar du struktur och arbetsro genom att dra nytta av din erfarenhet inom säkerhet.

Som ledare på Coor förväntas du kommunicera tydligt med både kunder, personal och övriga kollegor på Coor. Du kommer ofta att jobba i team med ansvariga för andra tjänsteområden på Coor vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga.

Din bakgrund
Vi tror att du har en stark drivkraft samt är lösningsfokuserad och strukturerad. Du tycker om människor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Du tycker om affärer och vill nå målen och har en förmåga att både engagera och förklara detta för din omgivning.

Du förstår värdet av att bygga relationer med kund. Din förmåga att kommunicera tydligt samt din erfarenhet inom säkerhetsområdet gör att du snabbt bygger ett förtroende.

Krav för tjänsten:

 • Bakgrund inom området säkerhetsteknik: larm, passersystem, CCTV och/eller brand
 • Minst tre års erfarenhet av att driva service/drift/projektledning inom säkerhet eller installationsverksamhet
 • Van att ansvara för både relation och leverans till kund
 • God förmåga att förstå avtal och upprätta offerter
 • Goda kunskaper inom ekonomi, rapportering, och budgetarbete

Meriterande:

 • Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande
 • Tidigare erfareneht av personalansvar: att leda, motivera och kompetensutveckla medarbetare

Vi erbjuder
Coor Säkerhet är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Är du rätt person kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter till vidareutveckling.

Coor som bolag erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns karriärvägar både inom säkerhet och andra tjänsteområden.

Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta anställande chef Åsa Westlund på 010- 559 59 67.

Urval och intervjuer genomförs löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök