• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftchef till Coor i Linköping

Ansök

Linköping

Motiveras du av möjligheten av att vara med och påverka en verksamhet och att utveckla den tekniska anläggningen? Till Coor söker vi nu en driftchef med teknisk bakgrund med placering på Datacenter i Linköping. I rollen ges möjligheten att vara med och drifta ett tekniskt avancerat datacenter. På Coor erbjuds du möjligheten att utvecklas i ett innovativt företag där nya idéer och affärsmöjligheter välkomnas samt servicekänslan och ambitionsnivån är hög. Låter detta intressant? Då är detta kanske rätt roll för dig!  

Om rollen
Som driftchef har du ett helhetsansvar för fastighetsleveransen vilket bland annat innebär:

 • daglig samordning och ledning av medarbetare och serviceleverans
 • säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat, effektivt sätt efter fastställda rutiner
 • driva ständiga förbättringar
 • driva ett aktivt ledarskap och utveckla dina medarbetare
 • utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund

Placering i Linköping. På plats finns ett härligt team bestående av driftingenjörer, projektingenjörer och fastighetstekniker. Tillsammans ansvarar ni för den dagliga driften och utvecklingen av vår kunds fastighet.

Din bakgrund
För att lyckas i denna roll tror vi att du har eftergymnasial utbildning, kompletterad med vidareutbildning inom fastighetsteknik eller förvaltning, alternativt flerårig motsvarande arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen eller inom bygg/produktion/industribranschen.

Du har även:

 • flerårig erfarenhet av personalledning och erfarenhet av att driva förändring
 • erfarenhet att driva projekt
 • erfarenhet av ekonomiskt ansvar
 • affärsmässighet och vana av att arbeta med kundrelationer
 • mycket god svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • god kunskap om och erfarenhet av drift- och underhållsarbete samt systematiskt brandskyddsarbete.

Har du också el-/ kylteknisk bakgrund ses det som meriterande.

Som person har du förmåga att bygga ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och van vid att arbeta i en föränderlig arbetssituation samt är strukturerad och är duktig på att planera. Du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina kollegor. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och övriga medarbetare.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Ansökan och Kontaktuppgifter
Ansökan sker med CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Sitechef Hans Liedman, 0702-045079. Urval och intervjuer genomförs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök