Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftchef till Coor inom fastighetsunderhåll i Trollhättan*

Ansök

Trollhättan

Är du en prestigelös och engagerad ledare med en stark servicekänsla som brinner för att utveckla teamet och verksamheten i nära samarbete med dina kollegor? 

Vi söker en engagerad och lyhörd ledare till vår leverans i Trollhättan som i ett delat ledarskap fortsätter utveckla teamet och leveransen gemensamt. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång. 

Om rollen
Rollen innebär ett delat ledarskap och tillsammans arbetar ni båda nära ert team, som idag består av ca 48 personer och ansvarar för den dagliga driften inom fastighetsunderhåll. Genom ett kundfokuserad, affärsmässigt och kvalitetsmässigt sätt blir din uppgift att utveckla, planera och leda verksamhetens arbete mot uppsatta mål tillsammans med din driftchefskollega. Rollen innebär således ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi med en omväxlande vardag. Då rollen är ny så finns en stor möjlighet att kunna påverka arbetssätt och samarbetslösningar.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Leda, koordinera och utveckla den operativa serviceleveransen för att säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot kunden
 • Upprätta och utveckla en förtroendegivande och affärsmässig dialog med kunden samt löpande uppföljning inom ramen för leveransen 
 • Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer 
 • Upprätta mål samt löpande följa upp dessa 
 • Ekonomi- och bokslutsarbete

Du rapporterar till sitechefen och ingår i enhetens ledningsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Trollhättan. 

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan en anställning kan erbjudas. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har tidigare flerårig erfarenhet från fastighetsunderhåll och kommer den erfarenheten dessutom från industrin är det meriterande. Vi ser positivt på om du har någon fastighetrelaterad utbildning som t.ex fastighetsunderhåll, el eller vvs. För att lyckas i rollen ser vi att du sedan tidigare har ledarerfarenhet såsom arbetsledare och är redo att ta nästa steg eller om du redan nu har en roll med formellt personalansvar. Du är van att arbeta i Officepaketet och har goda kunskaper i både tal och skrift i svenska, har du erfarenhet från att arbeta i andra system som SAP så är det positivt. Vi ställer krav på B-körkort för denna tjänst.

Din personlighet
Du är en prestigelös, affärsmässig ledare med hög samarbetsförmåga och en naturlig ledarstil. Du är lyhörd, professionell och ser tydligt hur välmående medarbetare bidrar till en lyckad och lönsam leverans. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och en stor fallenhet för att skapa och utveckla goda relationer såväl med kunder som kollegor samtidigt som du kan balansera kraven från olika intressenter. För att bli framgångsrik i rollen är det också viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och bra på att prioritera och anpassa dig när förutsättningar förändras. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplatsen där medarbetarna trivs på arbetetet och där teamet, leveransen och samarbete står i fokus. Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en fast lön, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Vår kultur kan beskrivas som öppen, tillåtande och utvecklingsorienterad där vi hjälper och stöttar varandra och delar med oss av våra kunskaper. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jessica Thorell på jessica.thorell@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig!

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök