• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftchef till Coors lokalvård i Göteborg

Ansök

Göteborg

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Vill du arbeta i en grupp med högt i tak och där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats? Låter det intressant att få vara med på vår fortsatta tillväxtresa? Då kan du vara vår nya driftchef!

Vi söker nu en driven ledare till vår lokalvårdsverksamhet i Göteborg som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång. 

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet i Göteborg. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp. 

Leveransen består idag av ett antal kunder och du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten, vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:

 • Personalansvar innefattande utveckling och coaching av medarbetarna
 • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund 
 • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen 
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer 
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa 
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp 
 • Aktivt arbeta med merförsäljning hos våra kunder 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och inleds med en sex månaders provanställning.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av en motsvarande befattning i en serviceorienterad organisation där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Erfarenhet av ledarskap samt gedigen lokalvårdsbakgrund är ett krav medan ledarskap inom lokalvård är starkt meriterande. Vi ser även att du är väl bekant med SRY, INSTA 800 och andra kvalitetsuppföljningssystem. För rollen krävs relevant datorvana, B-körkort samt god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om affärer och vill uppnå målen samtidigt som du har en förmåga att både engagera och förklara dessa för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder
Som driftchef hos oss kommer du att ingå i ett härligt, professionellt och kunnigt team. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom den egna arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta biträdande kontraktschef Adnan Sokolovic på 010-559 61 87.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök