Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftchef till Coors lokalvård i Oskarshamn

Ansök

Lokalvårdsleveransen inom Region Småland växer. Är du den inspirerande och affärsmässiga ledare vi söker, som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet? 

Vi arbetar i en prestigelös och entreprenöriell kultur med kollegor och chefer som är kompetenta och som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsleverans i nordöstra Småland med stationering i Oskarshamn alternativt Kalmar (men med utgångspunkt från Oskarshamn mestadels). Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi med stort eget ansvar samt möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp. Leveransen består idag av olika kunder inom olika branscher och du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten inom våra fasta kundavtal, vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete samt att du kommer ansvara för det periodiska underhållet så som t ex fönsterputs och golvvård.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
 • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
 • Koordinering, styrning och samarbeta med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader med placeringsort Oskarshamn. 

Vår kandidat
Du har tidigare erfarenhet inom servicebranschen och har haft en motsvarande befattning i personalintensiv organisation där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Vi ser att du har en gedigen bakgrund inom lokalvård. Tidigare erfarenhet från ledarskap inom lokalvård samt kunskap inom fönsterputs och golvvård är meriterande. Du är väl bekant med INSTA 800 eller andra kvalitetsuppföljningssystem. Har du dessutom genomgått SRY-utbildning är detta meriterande. Din datorkompetens är god och du har B-körkort samt talar och läser svenska obehindrat. 

Personliga egenskaper
Du är en person som har en stark drivkraft samt är lösningsfokuserad och strukturerad. Du tycker om människor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Du tycker om affärer och vill nå målen och har en förmåga att både engagera och förklara detta för din omgivning. Dessutom är du flexibel, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en god inställning till service.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Du kommer ingå i ett professionellt och kunnigt team med hög grad av självständighet samt en stödjande chef.

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta regionchef Tony Hamrin på telefonnummer 010-55 967 92 eller mail tony.hamrin@coor.com.  

Vi hanterar löpande ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Endast ansökningar som inkommer via rekryteringssystemet beaktas. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Ansök