Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Driftchef till Coors lokalvård i Skellefteå

Ansök

Skellefteå

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Vill du arbeta i en grupp med högt i tak och där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats? Då är du vår nya driftchef!

Vi söker nu en driven ledare till vår lokalvårdsverksamhet i Skellefteå, där du kommer att få utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång. 

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet i Skellefteå tillsammans med ditt team och dina kollegor. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp. 

Leveransen består idag av flera kunder i Skellefteå och dess omnejd. Du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten, vilket innebär att merförsäljning och kvalitetssäkring blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:

 • Personalansvar innefattande utveckling och coaching av medarbetarna
 • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund 
 • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen 
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer 
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa 
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp 
 • Aktivt arbeta med merförsäljning hos våra kunder 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skellefteå och inleds med en sex månaders provanställning.

Din bakgrund
Du har flerårig ledarskapserfarenhet inom personlintensiv verksamhet där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Vi ser positivt på om du tidigare varit ledare inom lokalvård. För att lyckas i rollen behöver du ha en god datavana och förmåga att lätt sätta dig in i olika system. För rollen krävs också B-körkort samt god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Du gillar de administrativa uppgifterna samtidigt som du trivs med att vara ute på fältet med dina medarbetare. Vidare ser vi att du tycker om affärer och vill uppnå målen och du har en förmåga att både engagera och förklara dessa för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder
Som driftchef hos oss kommer du att ingå i ett härligt, professionellt och kunnigt team med prestigelöshet. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom den egna arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Holmström på per.holmstrom@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök