• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftchef till Coors lokalvård i Skellefteå

Ansök

Skellefteå

Coor är framgångsrika inom lokalvård och söker nu en ny driftchef till vår verksamhet i Skellefteå. Är du den inspirerande och affärsmässiga ledare vi söker?

Vi söker en driven ledare som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. En viktig del av din roll kommer även att vara att utveckla redan befintliga leveranser. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak och möjligheten att utvecklas är högst närvarande, där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Ditt nya arbete
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet och övriga tjänster. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

Du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten, vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen;

 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
 • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Din bakgrund
Vi ser att du har relevant erfarenhet av motsvarande befattning i en serviceorienterad organisation. Erfarenhet från ledarskap inom lokalvård är meriterande likväl som tidigare erfarenhet av något kvalitetsuppföljningssystem. Relevant datorvana och B-körkort är ett krav.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om affärer och att nå målen samtidigt som du har en förmåga att både engagera och förklara dessa för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Skellefteå. Då vi har leveranser på en del intilliggande orter blir resor sannolikt en del av din vardag. På Coor tillämpar vi provanställning. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Som driftchef på Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team i en prestigelös kultur. Vi på Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du söker tjänsten via annonsen på vår hemsida. När vi nu går in i en semesterperiod kan återkopplingen dröja något.

Vid frågor, kontakta Regionchef Per Holmström på telefon 070-674 76 63. Per finns tillgänglig för frågor fram t.om. den 2 juli och fr.o.m. den 9 augusti då han är åter från sin semester.  

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök