• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftchef till Micasa hos Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.

Om rollen
Som Driftchef har du ett helhetsansvar för fastighetsleveransen, bland annat:

 • Daglig samordning och ledning av medarbetare och serviceleverans
 • Säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat, effektivt sätt efter fastställda rutiner
 • Driva ständiga förbättringar enligt ”lean”
 • Driva ett aktivt ledarskap och utveckla dina nio medarbetare som består av fastighetstekniker och receptionister/kundvärdar
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund
 • Resultatansvar samt ansvar för det löpande ekonomiarbetet

Placering kommer att vara i Stockholm söderort, med fastigheter huvudsakligen inom stadsdelarna Hägersten/Älvsjö, Skärholmen, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck.

Din bakgrund
För att lyckas i denna roll tror vi att du har gymnasieutbildning, gärna kompletterad med vidareutbildning inom fastighetsteknik eller förvaltning alternativt flerårig motsvarig arbetslivserfarenhet. Du har även:

 • Flerårig erfarenhet av personalledning och erfarenhet av att driva förändring
 • Erfarenhet av ekonomiskt ansvar, både budget och rapportering
 • Affärsmässighet och vana av att arbeta med kundrelationer
 • God kunskap om drift- och underhållsarbete och systematiskt brandskyddsarbete

Som person har du förmåga att bygga ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och van vid att arbeta i en föränderlig arbetssituation samt är strukturerad och är duktig på att planera. Du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina kollegor. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och övriga medarbetare.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Ansökan och Kontaktuppgifter
Ansökan sker med CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta kontraktschef Henrik Gustafsson, 010-559 59 59.

Urval och intervjuer genomförs löpande och från och med början av augusti.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök