Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftingenjör för datahallar i Linköping

Ansök

Linköping

Drivs du av att arbeta med att drift och arbeta med en anläggning som inte står still? Då kanske du är vår nästa kollega! Coor söker nu en Driftingenjör för datahallar i Linköping. 

Om rollen
I rollen arbetar du med drift av datahallar i Linköping, samt ingå som stöd i projekt rörande datahallar. Du arbetar utifrån att anläggningen inte får stå still och inför ständiga förbättringar. Utrustning du arbetar med i tjänsten är kylanläggning, el (b.la. Ställverk (hög och lågspänning), styrsystem, ventilation, släcksystem, larmsystem och fastighetsunderhåll. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Kapacitetsberedning och energioptimering av anläggning
 • Övervaka att anläggningen fyller uppsatta krav, fokus på el och kyla
 • Driva och genomföra rotsaksanalyser
 • Utarbeta ramunderlag/förslag för att bygga bort ev. fel och brister tillsammans med Driftorganisationen
 • Se till att reservdelsberedning säkerställs och genomförs
 • Genomföra dags- och veckomöten
 • Ta fram rapporter till möten
 • Se till att abonnemang hålls uppdaterade och rapportera förändringar 

Vår kandidat
Vi söker dig som har god kännedom om fastighetsteknisk utrustning. Du bör ha någon form av bakgrund eller erfarenhet av elarbeten. Du behöver ha god kännedom med sambanden mellan dom olika komponenterna (el, kyla, reservkraft). Du ska vara van att arbeta med att ta fram underlag/rapporter. Det är en fördel med en kännedom om styr & regler.

Din personlighet
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen bör du vara driven och en vilja att drivas framåt. Du ska ha en fallenhet för att arbeta med system, struktur och data. Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne, egna initiativ samt har en positiv inställning. Du bör vara ansvarstagande för att driva och utveckla det egna arbetet och funktionen.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida. 

För mer information vänligen kontakta Sitechef Hans Liedman på tele 0702-045079, eller hans.liedman@coor.com

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök