Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Driftledare inom fastighet till Coor i Malmö

Ansök

Malmö

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.  

Om uppdraget  
Som driftledare koordinerar du arbetet och säkerställer leveransen till vår kund. Din uppgift är att leda dina medarbetare till att leverera goda resultat med en högklassig service. Tillsammans med dina kollegor kommer du även att arbeta nära och relationsbyggande med vår kund. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Följa upp tillsyn, skötsel och underhåll på förekommande objekt inom fastighet
 • Daglig samordning och ledning av medarbetare och serviceleverans för att följa uppsatta mål
 • Kontrollera och följa upp arbete av andra tekniker 
 • Administrativa uppgifter t.ex. att hantera leverantörsfakturor, upprätta Uh-planer, ta fram hållbarhetsinitiativ och andra förbättringsförslag
 • Löpande kontakt med kund och Coor-kollegor

Arbetsplacering i Malmö och med Skåne och Blekinge som arbetsfält. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning som övergår till en 100% tillsvidareanställning med arbetstid måndag-fredag kl 07-16.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har:

 • Några års erfarenhet inom fastighetsbranschen 
 • En avklarad fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande är ett krav
 • God svenska i tal och skrift
 • B-körkort för manuell växel
 • Erfarenhet av ledarskap

Din personlighet
Som person har du förmåga att bygga ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi ser att du är en självgående och strukturerad person som tar egna initiativ. Du bör ha lätt för att styra, planera och föra verksamheten i rätt riktning. Du behöver vara kommunikativ och ha högt kundfokus, kunna hantera många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta. Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, välkomnande och prestigelös kultur. Som driftledare får du en viktig och varierande roll och vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar och friskvårdsbidrag. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta regionchef Ivana Stankovicivana.stankovic@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök