Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftledare inom lokalvård till Coor i Malmö

Ansök

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vill du ha ett värdefullt jobb som bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel? Lockas du av att få arbeta i en region som växer? Då är det här en spännande roll för dig! Vi söker nu en strukturerad och serviceinriktad driftledare till vår lokalvårdsleverans i Malmö-regionen. 

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Vi har förtroendet att hjälpa flera kunder med kontorsstädning och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Om rollen
Som driftledare kommer du tillsammans med dina driftledarkollegor och driftchef att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du delvis själv är aktiv i leveransen. Du kommer att få vara med i en spännande fas där vi ska utöka vår befintliga leverans med flera nya kunder.  

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:

 • Samordna den dagliga bemanningen
 • Planering av resurser - sjukfrånvarohantering, schemaläggning och tidrapportering
 • Samla in och hantera återkoppling och idéer rörande leveransen
 • Genomföra kvalitetskontroller ute hos kunderna
 • Utveckla och upprätthålla en god relation med kunder och medarbetare
 • Skapa merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
 • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Du är placerad i Malmö där du på dagligen kommer att åka mellan olika i kunder. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett driftledartillägg och rapporterar till driftchef. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lokalvård. Har du haft en arbetsledande roll inom lokalvårdsbranschen eller annan servicebransch är detta meriterande. Vi ser att du har arbetat med lokalvård, golvvård och fönsterputs. Har du gått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning är även detta meriterande. Du har goda ekonomikunskaper och förstår vad som får en påverkan på leveransens resultat. För att effektivt kunna ta dig mellan olika platser så är B-körkort ett krav likväl som du talar och skriver svenska obehindrat. Vidare känner dig trygg med att använda datorn. 

Som person är du noggrann, strukturerad och duktig på att planera och organisera ditt eget och andras arbete. Du är glad och positiv samt har en god arbetsmoral och ett serviceinriktat sätt, både mot dina kollegor och våra kunder. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga och att du är van och trivs med att arbeta i ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter samt prioritera och lösa de problem som uppstår.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, välkomnande och prestigelös kultur. Som driftledare får du en viktig och varierande roll och vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar och friskvårdsbidrag. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Senada Mujadzic på +46722163066 . Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök