• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftledare lokalvård, föräldravikariat, till Coor i Göteborg

Ansök

Göteborg

Vi söker nu en driftledare till vår lokalvårdsleverans i Göteborg! Vi kommer att leverera lokalvård av hög kvalitet till våra kunder i centrala Göteborg. Är du den vi söker?

Om rollen
Som driftledare kommer du tillsammans med dina driftledarkollegor och driftchef att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du själv är aktiv i leveransen.  

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:

 • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering
 • Schemaläggning och planering av resurser
 • Samla in och hantera återkoppling och idéer rörande leveransen
 • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare
 • Identifiera merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
 • Ha kontakt med leverantörer och genomföra materialbeställningar
 • Kvalitetsuppföljning av leveransen tillsammans med kunden
 • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med placering i Göteborg. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett driftledartillägg där tjänsten fördelas 50% mellan lokalvård och driftledare. Du rapporterar till driftchef. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare samt erfarenhet av att leda personal. För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Du behöver ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på. Vidare är du är en van systemanvändare och behärskar program såsom Excel och Word. Har du dessutom erfarenhet av något schemaläggningsprogram är det meriterande samt om du har genomgått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete. 

Vi erbjuder
Tjänsten är ett föräldravikariat. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och utbildningar. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maurizio d'Aponte på 0702-22 116 82 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök