Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Driftledare till Coor i Ekerö*

Ansök

Ekerö

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Ekerö kommun. Är du en person som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.   

Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos vår kund.  

Om uppdraget 

Uppdraget innefattar arbetsledning av ett antal fastighetsskötare, fastighetstekniker, specialister, daglig planering och kontroll på arbetsorder, uppföljning av KPIer som t ex tidsskrivning och ledtider, hantera leverantörsfakturor och våra uppdrag till kunden. 

Du är en viktig del av leveransen där du driver det dagliga arbetet med möten och planering och aktivt är ute i kundens anläggningar för att hitta och arbeta med förbättringar och förbättringsförslag. Vidare är du ett stöd för gruppen gällande fastighetstekniska frågor och förfrågningar från kund.  

Exempel på arbetsuppgifter:  

 • Ansvara för daglig samordning och ledning av gruppens verksamhet 
 • Arbete delvis med admin och arbetsmiljöfrågor då dessa är viktiga för oss 
 • Säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot slutkund 
 • Leda och coacha medarbetare i det dagliga, operativa arbetet 
 • Följa upp kvalitet och aktivt arbeta med avtalsuppföljning 

Vårt uppdrag i Ekerö startar den 1 november men vi rekryterar löpande för tillsättning innan startdatum. Om tillträde sker innan start har vi en introduktion på annan site i Stockholm. 

Vad erbjuder vi? 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Vad söker vi? 

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har: 

 • Erfarenhet av ledarskap och haft en ledande roll inom fastighet, gärna med planeringsansvar 
 • Runt 5-10 års erfarenhet av fastighetsbranschen 
 • B-körkort är ett krav 
 • Meriterande med en fastighetsteknik utbildning eller motsvarande 

Om dig 

Vi söker dig som har en bra initiativförmåga och är en driven person. Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö. 

Eftersom du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor så ställer vi höga krav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kunder och personal.   

Kontaktuppgifter och övrig information 

 

Ansök med CV och personligt brev. Vi rekryterar löpande för tillsättning innan startdatum. 

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Ekerö, läs mer här.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Tomas Efrem 010–559 60 52.  

#TipsaCoor 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök