Driftledare till Coor

Stockholm

Coor är på en spännande tillväxtresa, vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Är du en person som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen 
Som driftledare hos vår kund i Stockholms innerstad kommer du att arbetsleda en grupp som består av fastighetsskötare, drifttekniker och elektriker. Du driver det dagliga arbetet med möten och planering och är aktivt ute i kundens anläggningar för att hitta och arbeta med förbättringar och förbättringsförslag. Vidare är du ett stöd för gruppen gällande fastighetstekniska frågor och hanterar felanmälningar, bokningar och förfrågningar från kund. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Ansvara för daglig samordning och ledning av gruppens verksamhet. 
  • Säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot slutkund. 
  • Leda och coacha medarbetare i det dagliga, operativa arbetet. 
  • Följa upp kvalitet och aktivt arbeta med strategisk utveckling av serviceleveransen. 

Om uppdraget
Uppdraget innefattar tillsyn och skötsel, avhjälpande underhåll och till viss del planerat underhåll av kundens fastigheter och dess utemiljö. Vi ansvarar även för att daglig driftoptimering och myndighetsbesiktningar utförs. Coors organisation består av platschef, driftchef, driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av driftcenter, projektledare, energispecialister, utemiljögrupp med flera. 

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, ett krav är att vara tekniskt kunnig och ha erfarenhet av drift och underhåll av industrifastigheter.  

Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet som tekniker och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har bra initiativförmåga och är en driven person. Eftersom du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor så ställer vi höga krav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kunder och personal.  Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.

Du skall ha har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och vi ser gärna att du har kunskap inom fastighetsområden såsom värme, ventilation, kyla, brandlarm och sprinkler. Vi vill att du har passion för tekniken och motiveras av att leda människor. Du har ledarskapserfarenhet och dokumenterad erfarenhet av att arbeta i underhållssystem (Maximo ett plus), B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Tomas Efrem, 010-559 60 52. Urval och intervjuer sker löpande.

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.

Ansök