• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftledare till Coors lokalvård i centrala Göteborg

Ansök

Göteborg

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi söker nu en driftledare till vår lokalvårdsleverans i Göteborg. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Som driftledare kommer du tillsammans med dina driftledarkollegor och driftchef att leda den dagliga verksamheten och stötta våra medarbetare hos kunden samtidigt som du själv är aktiv i leveransen.  

Dina huvudsakliga uppgifter utöver lokalvård är:

 • Samordna bemanningen för den dagliga leveransen inklusive sjukfrånvarohantering
 • Schemaläggning och planering av resurser
 • Samla in och hantera återkoppling och idéer rörande leveransen
 • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med kund och medarbetare
 • Identifiera merförsäljning genom att vara lyhörd för kundens behov
 • Utveckla, driva och genomföra förbättringsförslag
 • Ha kontakt med leverantörer och genomföra materialbeställningar
 • Kvalitetsuppföljning av leveransen tillsammans med kunden
 • Välkomna och lära upp nya medarbetare och vikarier

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Du anställs som lokalvårdare och erhåller ett driftledartillägg där tjänsten fördelas 50% mellan lokalvård och driftledare. Placeringsort är Göteborg och du rapporterar till driftchef. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av arbete som lokalvårdare och där erfarenhet av att arbetsleda personal är det en fördel. Vidare har du B-körkort så att du effektivt kan ta dig mellan de olika platser som du kan komma att städa på och du känner dig trygg med att använda mobilen och datorn som ett arbetsverktyg. Önskvärt är om du har erfarenhet av något schemaläggningsprogram samt om du har genomgått SRY, INSTA 800 eller likvärdig utbildning men det är inget krav.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både våra kunders personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och tycker om att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Då vi löpande ställs inför olika förändringar ser vi att du har en god anpassningsförmåga. Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad samt är duktig på att planera och organisera ditt och andras arbete. 

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Vi erbjuder t.ex. vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” och för dig som nyanställd har vi självklart ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om rollen kontakta driftchef Elin Mårtensson på elin.martensson@coor.com. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök