Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftledare till Micasa hos Coor i södra Stockholm

Ansök

Stockholmsområdet

Coor är på en spännande tillväxtresa och har fått det stora förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? 

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.  

Om uppdraget 

I uppdraget har du ett helhetsansvar för fastighetsleveransen. Du kommer vara en viktig del av leveransen mot kund där du har ansvar för drift och underhåll Du ansvarar för planering och att stödja personalen i diverse frågor samt utföra tillhörande administration i olika system. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Daglig samordning och ledning av medarbetare och serviceleverans 
 • Följa upp tillsyn, skötsel och underhåll på förekommande objekt inom fastighet  
 • Kontrollera och följa upp arbete av andra tekniker 
 • Driva mindre självständiga projekt 
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund
 • Administrativa uppgifter t.ex. att hantera leverantörsfakturor, fakturering följa uppsatta målen 

Rollen är baserad i södra Stockholm och är en tillsvidaretjänst med inledande provanställning på sex månader. 

Din bakgrund 

Vi söker dig som minst har 3 års erfarenhet i Fastighetsteknik alternativt motsvarande roll inom fastighetsbranschen eller inom bygg/produktion/industribranschen. Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, drifttekniker eller motsvarande.  

Du har även: 

 • Flerårig erfarenhet av personalledning och erfarenhet av att driva förändring 
 • God svenska och engelska, i såväl tal som skrift 
 • God kunskap om och erfarenhet av drift- och underhållsarbete samt systematiskt brandskyddsarbete 
 • B-körkort 

Det är meriterande om du har gått utbildning om AFF-avtal. Du bör även ha god förståelse om hur tillsyns- och skötselåtgärder sköts då det är en del av arbetet.  

Om dig 

Som person har du förmåga att bygga ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi ser att du är en självgående person som tar egna initiativ. Du bör ha lätt för att styra, planera och föra verksamheten i rätt riktning. Du behöver vara kommunikativ och ha högt kundfokus. Kunna hantera många bollar i luften och ha lätt för att samarbeta. Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.  

Vad erbjuder vi? 
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Ansökan 
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte att skicka in din ansökan. 

För mer information vänligen kontakta Sitechef Tomas Efrem, 010 – 559 60 52.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter och inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök