• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driftledare till Micasa hos Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.

Om rollen
I din roll som driftledare säkerställer du att de fastigheter du ansvarar för tas om hand på bästa sätt. Dels säkerställer du tillsammans med ett antal tekniker att rätt drift- och underhållsåtgärder utförs i det dagliga och följer upp mot våra kundavtal. Dels ansvarar du för att den administrativa förvaltningen med framtagning av underhållsplaner, dokumentation, myndighetsbesiktningar med mera utförs för dina fastigheter.

Du har en nyckelroll och är ofta kunden/uppdragsgivarens primära kontaktyta när det gäller diskussioner kring utveckling av fastigheter, underhållsåtgärder, hyresgästanpassningar med mera. Du ingår i ett av våra driftteam och rapporterar till en driftchef. Placering kommer att vara i Stockholm söderort med fastigheter huvudsakligen inom stadsdelarna Hägersten/Älvsjö, Skärholmen, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck. 

Som driftledare planerar du självständigt ditt och dina teknikers arbete. Du säkerställer och ansvarar för att rätt resurser blir inkopplade och att kvaliteten blir rätt. Du arbetar tätt tillsammans med hjälpsamma kollegor där idéer kan bollas och man hjälper varandra. Tillsammans, men med dig som ansvarig, arbetar ni för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättningar i förvaltningsavtalet.

Exempel på ansvarsuppgifter:

 • Arbetsledning av drifttekniker
 • Upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förebyggande underhåll
 • Daglig styrning och uppföljning
 • Rapportering till kund
 • Bevakning av myndighetsbesiktningar
 • Upphandling och uppföljning av anlitade konsulter och entreprenörer
 • Planera och bevaka tekniska installationer tillsammans med projekt vid kundanpassning
 • Uppföljning av KPI:er (kundsatta mål)

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Vad söker vi?
Vi tror att du har en utbildning inom fastighetsteknik och/eller fastighetsförvaltning och minst 3 års erfarenhet inom fastighetsförvaltning eller drift. Du har en grundförståelse för de tekniska systemen i en fastighet, antingen genom praktisk arbetserfarenhet eller studier. Du har en dokumenterad god administrativ förmåga samt kan driva ditt eget arbete effektivt med en god struktur. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift och kan skriva såväl protokoll som rapporter på god svenska. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har ledaregenskaper och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du arbetar utifrån ett lösningsorienterat förhållningssätt och är samtidigt strukturerad, analytisk och är lyhörd.

Då relationsskapande är en viktig del av rollen ser vi att du som söker har en god kommunikativ förmåga och god samarbetsförmåga. Du har förmågan att jobba långsiktigt och att hålla ihop många frågor. För att vara framgångsrik som driftledare behöver du vara drivande och handlingskraftig.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta kontraktschef Henrik Gustafsson, 010-559 59 59. Urval och intervjuer genomförs löpande och från och med början av augusti.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök