Driftledare till norra Stockholm

Stockholmsområdet

Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om uppdraget
Uppdraget innefattar tillsyn och skötsel, avhjälpande underhåll och till viss del planerat underhåll av våra kunders fastigheter och dess utemiljö. Vi ansvarar även för att daglig driftoptimering och myndighetsbesiktningar utförs. Coors organisation består av Sitechef, Driftchef, Driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av Driftcenter, projektledare, energispecialister, utemiljögrupp med flera. 

Om tjänsten
Coors uppdrag för Stockholm Exergi omfattar tre siter, Värtaverket, Högdalenverket och Bristaverket i Märsta. Utöver det ingår Stockholm Exergis huvudkontor och tre spetsanläggningar. Uppdraget ingår i kontrakt Fastighet Mälardalen där vi är ca 100 medarbetare. Utöver fastighetsdrift levererar Coor även lokalvård och arbetsplatsservice till Stockholm Exergi från andra affärsenheter som du kommer att samarbeta med. Ditt team består av 4-6 drifttekniker och fastighetsskötare som tillsammans sköter driften för Bristaverket beläget i Märsta. I uppdraget kommer du främst att ansvara för att stödja personalen i diverse frågor samt säkerställa en effektiv och korrekt styrning av arbetsmoment och utförande.

Vi ser att du är en person med stort intresse av att vara ute på plats i anläggningarna, då arbetsmiljöfrågor är viktigt för oss. Vi ser även att ett genuint intresse av fastigheter skapar merförsäljning i form av diverse projekt, vilket vi därför uppmuntrar.

Utöver daglig kontakt med tekniker och kund ansvarar Driftledare för administrativa arbetsuppgifter, så som att säkerställa att faktureringsunderlaget till kund är korrekt, behandla bestridna fakturor, behandla inkomna leverantörsfakturor, ansvara för avvikelser i energiförbrukning, planera, beställa och åtgärda myndighetsbesiktningar med mera. Uppskattningsvis är rollen 70% administrativ och 30% operativ. 

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll.

Du skall ha har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och ser gärna att du har kunskap inom fastighetsområden så som värme, ventilation, kyla, brandlarm samt sprinkler. Du har passion för tekniken och motiveras av att leda människor. Ledarskapserfarenhet är meriterande och B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Lars Johansson, 010-559 67 62. Urval och intervjuer görs i löpande.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök