• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Driftstekniker el för kritiska miljöer till COOR, Linköping

Ansök

Linköping

Motiveras du av möjligheten av att vara med och påverka en verksamhet och att utveckla den tekniska anläggningen? Till Coor söker vi nu en drifttekniker med elteknisk bakgrund med placering på Datacenter i Linköping. I rollen ges möjligheten att vara med och drifta ett tekniskt avancerat datacenter. På Coor erbjuds du möjligheten att utvecklas i ett innovativt företag där nya idéer och affärsmöjligheter välkomnas samt servicekänslan och ambitionsnivån är hög. Låter detta intressant? Då är detta kanske rätt roll för dig!  

Vad söker vi?

Som drifttekniker med elteknisk bakgrund tillhör du avdelningen som hanterar allt som kan uppkomma i form av driftstörningar. I rollen blir du en av ett sammansvetsat team av drifttekniker, driftingenjörer och projektledare vars ansvar är att säkerställa en fungerande drift för datacentret samt ansvara för elrevisioner, kvalitetsmätningar och förbättringar på samtliga elsystem.

Du har passion för teknik och motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Arbeta med att förbättra och utveckla de eltekniska installationerna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga, vilja att bredda dina kunskaper. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna arbetsplats arbetar vi med fortlöpande utbildning. Vi kommer se till att du som medarbetar löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Rollen innebär kundkontakt vilket ställer krav på en hög servicekänsla. Miljön präglas även av vidareutveckling och förbättringstänk. I gengäld erbjuder Coor en långsiktig arbetsgivare med många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Tjänsten innebär skiftarbete.

Är det här du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom elteknik eller liknande.

Du har tidigare yrkeserfarenhet som elektriker.

Du har också B-körkort.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som agerar serviceinriktat och professionellt i dina kundrelationer. Du agerar proaktivt, är lyhörd och tydlig i din kommunikation med såväl kunder som medarbetare. Du har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara operationell i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra. 

Vill du veta mer?

För mer information vänligen kontakta driftchef Tommy Törnqvist via tele på 010-559 66 33 eller via mail på tommy.tornqvist@coor.com.

Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök