Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Drifttekniker för kritiska miljöer till Coor i Linköping*

Ansök

Linköping

Coor söker nu en Drifttekniker med teknisk bakgrund med placering på Datacenter i Linköping. Motiveras du av möjligheten av att vara del av att påverka och att utveckla den tekniska anläggningen? Då kanske du är vår nya kollega!

Om rollen
Som Drifttekniker tillhör du avdelningen som hanterar allt som kan uppkomma i form av driftstörningar. I rollen blir du en av ett sammansvetsat team av drifttekniker, driftingenjörer och projektledare vars ansvar är att säkerställa en fungerande drift för datacentret. Rollen innebär även en del kundkontakt.

Miljön präglas även av vidareutveckling och förbättringstänk. På Coor får du möjligheten att utvecklas på ett innovativt företag där nya idéer och affärsmöjligheter välkomnas samt servicekänslan och ambitionsnivån är hög. Tjänsten innebär nattskiftsarbete.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande. Vi ser att du behöver ha yrkeserfarenhet som drifttekniker. Elkunskap är meriterande. B-körkort är ett krav.

Din personlighet
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du har passion för teknik och agerar serviceinriktat och professionellt i dina kundrelationer. Du agerar proaktivt, är lyhörd och tydlig i din kommunikation med såväl kunder som medarbetare. Du har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara operationell i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga, vilja att bredda dina kunskaper. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida. 

För mer information vänligen kontakta Sitechef Hans Liedman på tele 0702-045079, eller hans.liedman@coor.com

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök