Drifttekniker i stjärnklass till Mästerhuset

Stockholm

 

Är du en serviceinriktad drifttekniker som gillar kundkontakt, ny teknik och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats! Vi söker nu en drifttekniker som vill vara med och leverera service i stjärnklass. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen

Som drifttekniker kommer du att sköta driften av Mästerhuset, där kommer du att arbeta i direkt anslutning till kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Mästerhuset är en premiumfastighet utöver det vanliga, du kan läsa mer här: https://masterhuset.se/om-masterhuset

Som drifttekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. I rollen kommer du att utföra löpande ronderingar, arbeta med felavhjälpande och långsiktigt planerat underhåll i fastigheten, samt medverka vid upprättande och uppföljnning av underhållsplaner och förbättringsförslag. Rollen är hög grad kundfokuserad och innebär en affärsmässig kontaktyta mot kunden och dess hyresgäster genom att upprätthålla goda relationer.

Vad erbjuder vi? 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund:
Detta är en spännande roll för dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen.

Till Mästerhuset söker vi dig som vill arbeta med den senaste tekniken, förstår värdet av goda relationer och brinner för att hålla en hög serviceklass. Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Vi ser gärna att du har datorvana samt att din svenska och engelska är god i såväl tal som skrift då ärendehantering och daglig avrapportering sker i mobiltelefon eller Ipad.

B körkort är ett krav.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. För mer information är du välkommen att kontakta anställande driftchef Jonny Sandberg 010-559 64 62 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök