Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker med inriktning mot värme och sanitet (VS) till Coor i Stockholm*

Ansök

Stockholmsområdet

Är du utbildad fastighetstekniker inom VS och söker en ny spännande utmaning? Är du självgående och trivs bra i en industrimiljö? Då kanske du är vår nya kollega!

Om rollen
Till vårt team inom fastighetsunderhåll hos en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en drifttekniker med inriktning mot värme och sanitet (VS). I rollen kommer du både självständigt och tillsammans med dina kollegor arbeta med att säkerställa den dagliga och framtida driften samt utvecklingen av fastigheterna. Vi har fått förtroendet att bidra med vår hjälp och expertis inom fastighetsunderhåll och det finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter.

Du blir en del av ett gäng med en god gemenskap där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund. Hos oss arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten utöver sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive område.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande VS relaterad frågor
 • Tillsyn och skötsel av fastigheterna efter förutbestämda mallar
 • Felsökningar, reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer vid felanmälningar
 • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
 • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
 • Delta vid offert- och kalkylarbete eller medverka i olika projekt
 • Vara aktiv i förbättringsarbetet för vår verksamhet
 • Återrapportera arbete och tid i app på arbetsmobil

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16. Du rapporterar till driftchef och har ett nära samarbete med dina kollegor.

Vår kandidat
Vi söker dig som är har genomgått minst ett en ettårig utbildning inom VS med minst ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Vidare har du ett B-körkort och du talar och läser svenska obehindrat. Det är en fördel om du tidigare har arbetat och trivs i en industrimiljö. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att utföra felsökning, lagerbyte eller av att läsa och förstå ritningar detta mycket meriterande.

Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Din personlighet
Vi ser att du är en serviceinriktad person med ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då du till stor del kommer ansvara för vår anläggning och att du slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Du har en förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter och en nyfikenhet av att lära dig nya uppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs och samarbetar med dina kollegor. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef Peter Heyman på peter.heyman@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan! 

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök