Drifttekniker till Brunna

Stockholmsområdet

Vårt uppdrag hos ICA växer, nu utökar vi vår leverans och söker fler drifttekniker till vårt härliga team! Vill du arbeta med fastighetsdrift i nybyggda lokaler med den senaste tekniken? Då är detta rätt roll för dig!

Om rollen
Coors uppdrag spänner över flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos ICAs anställda och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den daglig driften av ICAs logistikfastigheter alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. 

Som drifttekniker arbetar du bland annat med:

  • tillsyn, underhåll (felsökning och avhjälpande) av fastigheterna
  • drift, utveckling och optimering av fastighetens system
  • systematiskt brandskyddsarbete
  • att medverka och utföra olika kundprojekt
  • att delta i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • att förbättra och utveckla vår leverans

Beredskap ingår i tjänsten. Du kommer att arbeta i ICAs fastigheter i stockholmsområdet, den större delen av arbetstiden är belagd i Brunna i helt nybyggda lokaler. Du kommer att arbeta i en fastighet på 45.000m2, fylld med den senaste tekniken och där möten med robotar är en del av vardagen.

Din bakgrund
Du har en drift/fastighetsteknisk utbildning och flerårig erfarenhet av drift och underhåll av industrifastigheter. Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden; el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr&regler.

Som person har du en passion för att arbeta med teknik och motiveras du av att hitta lösningar samt strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheterna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta driftledare Carl Engquist 070-2540478.
Urval och intervjuer genomförs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök