Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker till Coop logistikcenter i Eskilstuna*

Ansök

Eskilstuna

Till Coops nybyggda högteknologiska logistikcenter i Eskilstuna söker vi nu drifttekniker som vill vara med och utveckla vår serviceleverans!

Om rollen
Coors uppdrag gäller fastighetsdrift, där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet. Coor ska se till att den dagliga driften av Coops logistikcenter alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. Som drifttekniker arbetar du bland annat med:

 • tillsyn, underhåll (felsökning och avhjälpande) av fastigheterna
 • drift, utveckling och optimering av fastighetens system
 • systematiskt brandskyddsarbete
 • att medverka och utföra olika kundprojekt
 • att delta i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
 • att förbättra och utveckla vår leverans

Beredskap ingår i tjänsten. 

Din bakgrund
Du har en drift/fastighetsteknisk utbildning och erfarenhet av drift och underhåll av industrifastigheter. Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden; el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr- och regler. Som person har du en passion för att arbeta med teknik och motiveras du av att hitta lösningar samt strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheterna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Som drifttekniker hos oss får du arbeta brett med olika typer av arbetsuppgifter och du får självklart en fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi faktiskt har byggt upp. Vi arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Stefan Kallstenius 010-559 58 33. Urval och intervjuer genomförs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök