Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Drifttekniker till Coor i Linköping

Ansök

Linköping

Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen

Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Linköping. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och utvecklingen av fastigheterna.

Här blir du en del av en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och kommer att utföra såväl tekniska som administrativa arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
 • Rondering, tillsyn och skötsel
 • Arbeta både självständigt och i team 
 • Långsiktigt planerat underhåll och felavhjälpande arbete
 • Daglig dialog med vår kund

Tjänsten är på heltid med en inledande 6 månaders provanställning, med placering i Linköping. Arbetstid är vardagar mellan kl. 07-16. Vi har löpande jour.

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:  

 • Flera års tidigare arbete som drifttekniker
 • Utbildning inom fastighetstekniker eller motsvarande
 • B-körkort är ett krav 
 • Erfarenhet inom styr och regler är ett plus

Som person är du en serviceinriktad person som arbetar som ett lag.  Du är van att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt och uppskattar variation i arbetet. Vidare är du en nyfiken och positiv person som skapar positiva kontakter. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.  

Coor erbjuder dig

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats.  Vi har introduktionsprogram för dig som nyanställd och erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Dan Andrén på mail Dan.Andren@coor.com

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!  

#TipsaCoor 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök