Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker till Coor på Arlanda

Ansök

Sigtuna

Coor söker nu en driftig drifttekniker som kan förstärka vårt team hos vår kund på Arlanda. Här blir du en del av ett sammansvetsat team. Vill du arbeta brett och med varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker!

Om Coors uppdrag

Vi utökar vår leverans till vår kund på Arlanda. Här kommer du arbeta i en spännande arbetsmiljö. Du får arbeta nära kund och kunden ger oss frihet i att utforma fastighetsleveransen utifrån vår expertis. Coors uppdrag gäller fastighetsdrift, där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet.

Om rollen
Coors uppdrag är att se till att den dagliga driften alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. I rollen som drifttekniker arbetar du brett med en rad olika arbetsuppgifter. Ditt uppdrag är att göra vardagen lite enklare får vår kund. Teamet du kommer arbeta med är prestigelöst, sammansvetsat och är ett lagarbete där alla ställer upp för varandra.

Som drifttekniker arbetar du bland annat med:

 • rondering, tillsyn, felsökning och avhjälpande underhåll av fastigheterna
 • daglig drift och underhåll inom ventilation, kyla, energi, brand, VVS och styr 
 • observera, inspektera och felrapportera i system
 • att medverka i och utföra olika kundprojekt
 • att förbättra och utveckla vår leverans

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Placering är på Arlanda med arbetstid kl 07:00-16:00 måndag-fredag. 

Din bakgrund
Vi ser att du som kandidat har:

 • drift/fastighetsteknisk utbildning
 • några års yrkeserfarenhet i branschen som drift/fastighetstekniker
 • goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • B-körkort
 • ett plus med god systemkunskap inom någon eller några av följande områden; ventilation, brand, värme, kyla, styr- och regler

Om dig

Som person har du en passion för att arbeta med teknik och motiveras av att hitta lösningar. Du är en flexibel och prestigelös person som kavlar upp ärmarna när det behövs. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

OBS: Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Coor erbjuder dig
Som drifttekniker hos oss erbjuder en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Vi kännetecknas av en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder ett varierande arbete och du får självklart en fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. Du blir en del av ett sammansvetsat team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi har byggt upp tillsammans. Dessutom erbjuder Coor löpande kompetens- och karriärsutveckling samt möjligheter att växa i ett stort och expansivt företag.

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in. Tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta därför inte med din ansökan.

OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Driftchef Lars Johansson på mail lars.johansson1@coor.com

Vi genomför även bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsacoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök