• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker till Coor Sandviken

Ansök

Sandviken

Till vårt team i Sandviken söker vi nu en driven och duktig drifttekniker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik. 

Om rollen
Som drifttekniker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VS frågor. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt. Arbeta ute hos våra kunder med problemlösning, service och underhåll på ventilation och värme. I din roll har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom yrket och på sikt få ett större ansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:

 • Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar.
 • Arbeta med service och underhåll inom vent,styr & regler samt värme
 • Rondering, tillsyn och skötsel
 • Utföra enklare injusteringar
 • Medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete
 • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VS-systemens funktion
 • Bistå med driftkunskaper
 • Skapa goda kundkontakter

Vad söker vi
För att arbeta som drifttekniker önskar vi att du har minst 3-5 års praktisk erfarenhet inom värme/ventilationsområdet som servicetekniker,önskvärt för oss är om du har någon form av kompetens inom elområdet utöver ditt rena kunnande som servicetekniker inom ventilation. Du är van vid att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter och som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.

B-körkort är ett krav. Det är meriterande med utbildningar eller certifieringar inom områden som energi,vent/rör,kyla eller styr & regler.

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. 

Ansökan
Ansökan görs med bifogad CV och Personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information eller frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Edlund, Gruppchef Fastighet tel. 070- 3857431.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök