• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker till Coor Stockholm City

Ansök

Stockholm

Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan detta vara något för dig!

Om rollen
Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av vår kunds fastigheter i city. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:

 • Utföra löpande ronderingar
 • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
 • Felavhjälpande underhåll
 • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
 • Kontakter med fastighetsägare och underentreprenörer
 • Lära sig anläggningarna för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå
 • Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag
 • Att vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden och dess hyresgäster genom att upprätthålla goda kundrelationer

Som drifttekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. 

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Din bakgrund:
Detta är en spännande roll för dig som har drift/fastighetsteknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet som tekniker inom fastighetsbranschen. 

Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har en teknisk förståelse. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Vi ser gärna att du har datorvana samt att din svenska är god i såväl tal som skrift då ärendehantering och daglig avrapportering sker i mobiltelefon eller Ipad. B körkort är ett krav.

Ansökan och övrig information
Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. För mer information är du välkommen att kontakta sitechef Tomas Efrem, 010-559 60 52.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bolaget äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att vissa roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i dessa fall är godkänd säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.

Ansök