• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker till Coor Stockholm söderort

Ansök

Stockholmsområdet

Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av vår kunds fastigheter i södra Stockholm. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:

 • Utföra löpande ronderingar
 • Tillsyn & skötsel av fastigheterna
 • Felavhjälpande underhåll
 • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
 • Kontakter med fastighetsägare och underentreprenörer
 • Lära sig anläggningarna för att kunna hantera olika driftsituationer som kan uppstå
 • Att medverka vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag
 • Att vara kundfokuserad och ha en affärsmässig kontaktyta mot kunden och dess hyresgäster genom att upprätthålla goda kundrelationer

Som drifttekniker hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. 

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Din bakgrund:
Detta är en spännande roll för dig som har en 2-årig drift/fastighetsteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet som tekniker inom fastighetsbranschen. Har du tidigare arbetat i industrimiljö är detta meriterande.

Du är van att hantera olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi söker en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Vi ser gärna att du har datorvana samt att din svenska är god i såväl tal som skrift, då ärendehantering och daglig avrapportering sker i mobiltelefon. B körkort är ett krav.

Ansökan och övrig information
Ansökan skickas inom med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Johan Axrud, 010-559 67 20. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att vissa roller är säkerhetsklassade. Krav för anställning i dessa fall är godkänd säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök