Drifttekniker till Coor Västerås

Ansök

Västerås

Brinner du för service och teknik inom fastighet? Nu förstärker vi vårt team med en drifttekniker till ett innovativt och spännande uppdrag hos vår kund ICA.

Om rollen

Coors fastighetsuppdrag hos ICA ställer höga krav gällande kunskap, service och tillgänglighet. Coor ska säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar, samt förbättra och utveckla driften till nästa nivå. Här ges du möjlighet att arbeta i en stor och spännande miljö där ingen dag är den andra lik.

I den här rollen arbetar du självständigt och du får både eget ansvar och varierande arbetsuppgifter. Hos oss blir du en viktig del av vårt fastighetsuppdrag, som ständigt växer och utvecklas. Du kommer tillhöra ett fastighetsteam av kollegor med olika kompetenser där vi kompletterar varandra. Inom teamet samarbetar vi för att uppnå den bästa servicen mot vår kund. Krav för anställning i denna tjänst är godkänd säkerhetsprövning.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:

  • Tillsyn, skötsel och drift av fastigheter, med fokus på sprinkler och SBA.
  • Hantera arbetsordrar från kund.
  • Medverka vid upprättning och uppföljning av underhållsplaner.
  • Säkerställa leverans för framtida drift och utveckling tillsammans med dina kollegor.
  • Proaktivt arbeta med förbättringar och underhållsarbete för kund.

Vem är du?

Vi söker dig har:

  • Arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik eller driftteknik, eller annan likvärdig erfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • God datorvana.

Det är meriterande om du har:

  • Utbildning inom saxlift, Heta Arbeten eller andra relevanta områden.

Som person är du positiv, serviceinriktad och uppskattar variation i arbetet. Vi söker dig som tar initiativ till förbättring och utveckling, både internt och mot kund. Då du är i kontakt med kund ofta ser vi även att du är både samarbetsorienterad och kommunikativ.

 

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

 

Kontakt & information

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Anders Holmberg, tel 070-297 03 15.

Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök