Drifttekniker till kund i Hjorthagen

Ansök

Stockholm

Nu söker vi drifttekniker till vårt härliga team hos vår kund i Hjorthagen. Gillar du fastigheter, teknik och problemlösning? Då har vi rollen för dig!

Om rollen

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans sköter driften av vår kunds fastigheter i Hjorthagen. Bolaget äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och det medför att denna roll är säkerhetsklassad. Krav för anställning i detta fall är godkänd säkerhetsprövning. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Du får möjlighet att jobba i en unik och häftig industrimiljö och kommer att tillhöra ett team som både månar om att göra ett bra arbete och ha roligt tillsammans.

I dina arbetsuppgifter som drifttekniker ingår bland annat:

 • Felsökning
 • Rondering
 • Hantering av felanmälningar
 • Att kunna stötta kollegor vid behov

Vem är du?

Vi söker dig har:

 • Några års erfarenhet av arbete som drifttekniker eller fastighetstekniskt
 • Utbildning som drifttekniker eller fastighetstekniker, alternativt annan motsvarande utbildning eller erfarenhet från arbetsliv
 • Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Kunskaper inom styr och regler
 • God datorvana

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett eget driv och trivs med att arbeta självständigt i högt tempo. Samtidigt kommer du in i en roll där teamet är en viktig del, vilket innebär att du är samarbetsorienterad i att både dela kunskap och vara kommunikativ. Du är trygg i dina egna kunskaper, prestigelös i ditt arbetssätt och dras inte för att hugga i där det behövs.

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontakt & information

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Eleni Nassikas, tel 010-559 67 55.

Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök