Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker ventilation och styr till Coor i Göteborg

Göteborg

Har du erfarenhet inom ventilation, styr och energioptimering samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kanske du är vår nya kollega! I Göteborgsteamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister som arbetar inom Göteborgsområdet med omnejd.

Till vårt team inom fastighetsunderhåll söker vi nu en drifttekniker med inriktning mot ventilation och styr. I rollen kommer du både självständigt och tillsammans med dina kollegor arbeta med att säkerställa den dagliga driften samt framtida utvecklingen av fastigheterna.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Tillsyn, skötsel samt rondering av fastigheterna
 • Injustering av värme, ventilation, styr och regler​
 • Felsökningar och reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer vid felanmälningar
 • Säkerställa den dagliga och framtida driften samt utvecklingen av fastigheterna beträffande drifttekniska samt VVS – tekniska frågor
 • Bidra med det långsiktiga planerade underhållet i fastigheterna
 • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
 • Delta vid offert- och kalkylarbete eller medverka i olika projekt
 • Vara aktiv i förbättringsarbetet för vår verksamhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16.

Vår kandidat

Vi söker dig som är har en erfarenhet inom ventilation och styr. Du får gärna ha utbildning inom drift - och fastighetsteknik.

Vi ser att du har ett B-körkort och du talar och läser svenska obehindrat.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Din personlighet

Vi ser att du är en serviceinriktad person med ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då du till stor del kommer ansvara för vår anläggning och att du slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Du har en förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter och en nyfikenhet av att lära dig nya uppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs och samarbetar med dina kollegor.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information 

För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök