Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drifttekniker VVS till Coor i Stockholm Söderort

Ansök

Stockholm Söderort

Coor har fått det stora förtroendet att leverera fastighetsservice till ett flertal sjukhus i södra Stockholm samt Södertälje. Med fokus på kompetens, engagemang och samarbete söker vi nu dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår fastighetsleverans genom kunskap och innovation med fokus på service i stjärnklass!  

I ett nära partnerskap med vår kund spänner sig Coors uppdrag över flera områden där huvuddelen består av teknisk drift och förvaltning. I vårt åtagande ställs det höga krav på oss både gällande kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos sjukhusets medarbetare samt besökare. Coors uppdrag är att säkerställa att den dagliga driften alltid fungerar samt utveckla servicenivån vidare till nya nivåer genom att ha ett ständigt fokus på förbättring och innovation. Vill du, tillsammans med oss, vara med och göra skillnad på riktigt?  

Om rollen 
Som VVS tekniker hos Coor kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande VVS frågor. Du kommer ingå i en grupp med blandad erfarenhet och kompetens där framgång bygger på viljan till att hjälpa varandra. I denna roll ges du möjlighet till att växa och utvecklas vidare gällande din tekniska förmåga. Som VVS tekniker inom denna sjukhusleverans kommer du komma in i ett team med härliga kollegor där ni tillsammans är med och bidrar till en bättre vardag för vården.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: 

 • Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter 
 • Arbeta med rondering, tillsyn och skötsel 
 • Utföra akuta reparationer och åtgärder t.ex. vattenläckage 
 • Planerat underhåll 
 • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VVS-systemens funktion 
 • Bistå med driftkunskaper  
 • Installera ny utrustning 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning med placering i Stockholm Söderort. Din huvudsakliga arbetsplats kommer vara en av följande: Dalen, Nacka, Handen eller Rosenlund. Vilken det blir avgörs av behov samt sökandens preferens. Tjänsten innefattar beredskap där Coor följer aktuellt kollektivavtal gällande ersättning.  

Du 
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning inom VVS och minst tre års arbetslivserfarenhet inom VVS-installationer. Du har erfarenhet från att utföra tillsynsarbete på VVS-anläggningar inklusive att utföra och kontrollera fastställda rutiner och även erfarenhet från arbete med anläggningssystem och/eller styr och övervakningssystem. Har du sedan tidigare erfarenhet av fastighetsdrift inom en sjukhusmiljö är detta givetvis mycket meriterande. Du har datorvana och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din personlighet
Som person har du ett noggrant, metodiskt och lösningsorienterat förhållningssätt till ditt arbete. Du är trygg i dina yrkeskunskaper där du trivs med att ta ett personligt ansvar för serviceleveransen och där du besitter förmågan till att både analysera och förklara de tekniska sambanden. Som person har du ett driv för att arbeta med teknik och motiveras av utveckling och förbättring. För att trivas i rollen så besitter du god social kompetens då du kommer att ha mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer där det ställs höga krav på god social förmåga och en positiv grundattityd med fokus på en bra samarbetsvilja.

Vad vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. I vår serviceleverans till dessa sjukhus blir du en del av ett härligt team som tillsammans motiverar och hjälper varandra vidare i skapandet av en fantastisk arbetsplats.

Övrig information och kontaktuppgifter 
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta kontraktschef Simon Turtle, Simon.Turtle@coor.com samt via telefon 070-357 32 21 . Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Coors kund äger och förvaltar skyddsobjekt och säkerhetsklassade anläggningar och detta medför att denna roll är säkerhetsklassad. Krav för anställning är godkänd säkerhetsprövning.

Läs gärna mer om vår rekryteringsprocess här

Vi ser fram emot din ansökan! 

Här hittar du mer info om Coors uppdrag hos Locum.

Vi har noga övervägt vår rekryteringsstrategi och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt av rekryteringsföretag samt säljare.

 #TipsaCoor 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök