• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Drifttekniker

Ansök

Göteborg

Är du en drifttekniker som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i centrala Göteborg. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften i fastigheterna.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre och inre skötsel i vår kunds fastigheter, och blir där Coors ansikte utåt.

Vi söker dig som har en hög servicekänsla och är en intiativtagare för det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans. Som drifttekniker har du ett stort eget ansvar och ingår i ett team med duktiga kollegor.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:
Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
Justeringar i DUC
Energisamordning
Löpande ronderingar
Långsiktigt planerat underhåll
Kontakter med hyresgäster och fastighetsägare
Kontakter med underentrepenörer

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.
Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag. Coor kommer att se till att du som medarbetare i uppdraget får utbildning inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar
av vikt.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetsteknisk utbildning eller fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Du är van att skruva, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Brandt, 010-559 51 32.
Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök