Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Driven Verksamhets-/kontraktsutvecklare till Coor

Ansök

Göteborgsområdet

Vi söker dig som accelererar arbetet med innovationer, synergier, utveckling samt koordinering av våra leveranser mot kunder. Vill du vara en viktig del av att driva utvecklingen framåt och på vår resa mot nya höjder och samarbeten? Då kan den här tjänsten vara för dig. 

Om verksamheten 

Inom den verksamhet dit vi nu söker en kontraktsutvecklare har vi fokus på att leverera och utveckla en service i stjärnklass till en våra stora industrikunder verksamma på bland annat Västkusten. Tjänsterna vi levererar är bland annat inom arbetsplatsservice.  

Om rollen 

Som kontraktsutvecklare hos oss blir du en nyckelperson i frågor kring förbättringar, utveckling, digitalisering, merförsäljning och samordning. Du kommer arbeta självständigt och driva flera olika initiativ och utvecklingsarbeten. Du arbetar tätt tillsammans med chefer och kollegor. En stor och viktig del i tjänsten är också att ha en nära dialog och relation med våra kunder.  

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Samordna leveransen ur ett helhetsperspektiv med enhetliga arbetssätt och kundgränssnitt 
 • Leda och stötta i olika utvecklingsprojekt 
 • Planera, leda och genomföra uppdrag och projekt 
 • Uppföljning och rapportering av projekt, både internt och externt 
 • Kontakt och samarbete med leverantörer 
 • Stötta verksamheten kring vissa system, rutiner och avtalsfrågor  
 • Övrig administration såsom dokumentation från verksamheten 
 • Driva och utveckla hållbarhetsarbete gentemot kund 

Du har primärt Sverige som ditt arbetsfält med placering i Göteborg, men resor till Belgien kan förekomma. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och kommer att rapportera till Kontraktschef.  

Vår kandidat 

Vi söker dig som är självständig, tar egna initiativ och har drivkraften att utveckla vår leverans. Du är analytiskt lagd och trivs med att konkretisera problemställningar och att hitta vägen framåt på ett effektivt sätt. Rollen förutsätter att du har ett mycket metodiskt och strukturerat arbetssätt liksom en välutvecklad förmåga att prioritera. Vi ser att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig när förutsättningarna ändras. Vi lägger även vikt vid att du har hög energi, trivs med att hålla ett högt tempo och har förmåga att engagera, kommunicera och samarbeta med din omgivning.  

Vi tror att du: 

 • Uppskattar ordning och reda och känner dig bekväm med siffror 
 • Har avklarad gymnasial utbildning samt gärna en eftergymnasial utbildning 
 • Har lett dina första projekt och vill ta nästa steg i utvecklingen  
 • Har god datavana och kunskaper i Office-paketet 
 • Har körkort 

Vad erbjuder vi? 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. 

Övrig information och kontaktuppgifter 

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. För mer information kan du kontakta Jakob Faergemann, Kontraktschef på tel. +46 768 284290 och mail jakob.faergemann@coor.com. Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök