Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Drivna elektriker till Coor i Göteborg*

Ansök

Göteborg

Coor är i en spännande och expansiv fas där vi nu utökar våra samarbeten med flera kunder i Göteborg. Vi söker nu flera serviceinriktade elektriker som vill vara med i vår utvecklingsresa. Här finns möjlighet för dig som vill växa i den roll du har eller rikta in dig på nya uppgifter. Är du redo för nästa steg i din karriär? Sök in till oss!

Om rollen
I den här rollen ges du möjlighet att påverka ditt eget arbete samt utveckla din tekniska kompetens. Det krävs att du är självständig och tar ansvar för ditt arbete. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team som tillsammans hanterar den dagliga driften hos kunden. Teamet präglas av öppenhet där alla medarbetare hugger i där det behövs.

Du kommer bland annat arbeta med:

 • Utföra reparationer, montage och installationer
 • Rondering, tillsyn, skötsel och felsökningar
 • Elhantering och att energibesparningar samt att styr- och reglersystem fungerar enligt plan hos kund
 • Delta vid besiktningar
 • Vid behov stötta kollegor utanför ditt huvudsakliga ansvarsområde

Samtliga tjänster är tillsvidareanställning på heltid (vardagar, dagtid) med placering i Göteborg.

Coor erbjuder dig

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten har du:

 • Några års yrkeserfarenhet som elektriker
 • Gymnasial utbildning, el- och energiprogram alt. motsvarande utbildning
 • Goda kunskaper av tekniska installationer inom fastighet
 • B-körkort är ett krav

Meriterande är du tidigare arbetat som servicetekniker, samt erfarenhet av industri och har förståelse för dess säkerhet. Starkt meriterande är om du har B auktorisation eller likvärdig certifiering.

Som medarbetare på Coor har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad. För att trivas hos oss är du en driven person och utför ditt arbete med noggrannhet. Tycker du om att arbeta i ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk, hjälpsam och prestigelös. 

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialisterna Malou Wikström Malou.Wikstrom@coor.com och Olivia Wadman Olivia.Wadman@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan! 

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök