Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Ekonomiassistent till Coor Group i Kista

Ansök

Stockholmsområdet

Vi söker en ekonomiassistent med ett genuint systemintresse och erfarenhet av kundreskontra till Coor Group Business Support i Kista. Vi letar efter dig som är hjälpsam och snabblärd samt gillar att arbeta strukturerat och långsiktigt.

Om rollen
I rollen som ekonomiassistent på Coor Group Business Support ingår du i ett team om ett 10-tal kollegor. Group Business Support levererar service till Sverige, Danmark och Norge vilket innebär att man får vara beredd på att hantera olika rutiner i olika bolag samt att kommunicera på de olika nordiska språken även om denna roll främst har fokus på Sverige.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Hantera ärenden från interna och externa kunder
 • Ändring/upplägg av ny kund
 • Ändring/upplägg av nytt abonnemang
 • Abonnemangsfakturering
 • Kreditkontroll och bevakning
 • Kravhantering
 • Reskontravård
 • Ansvara för att skapade kundfakturor når kund
 • Avstämningar vid bokslut

Placering är i Kista med hybridmöjlighet under arbetsveckan. Du rapporterar till Head of Accounts Recivable.

Din bakgrund                  
Du ska ha ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller annan likvärdig utbildning och gärna ha ett par års erfarenhet av att jobba med kundreskontra och löpande bokföring. Du besitter god digital vana med intresse för system och arbetsprocesser. Det är meriterande om du har arbetat i Unit4 (fd Agresso) och har erfarenhet av Shared Service Center. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är en person som gillar förändringar, är proaktiv, analytisk och strukturerad. Du uppskattar teamets styrka där alla hjälps åt men vågar även ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du brinner för att leverera service och support mot både externa och interna kunder. Du har en positiv inställning till att utveckla processer och kan prioritera väl vid arbetstoppar. Du är noggrann och effektiv i ditt arbetssätt och finner lösningar på utmaningar som uppstår.

Vi erbjuder
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom den egna arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Head of Accounts Recivable, Damla Göktan, damla.goktan@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök