Elekriker till Coor hos SSAB Borlänge

Borlänge

Vi söker en duktig och driven Elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund SSAB i Borlänge. Jobbet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. 

Som Elektriker kommer du att ansvara för den dagliga driften av el-underhållet inom fastighetsbeståndet, du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

 

 I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Tillsyn och skötsel av fastigheter och processutrustning
  • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • El-montage inom kontors och industrimiljö
  • Dokumentation
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund

Vi erbjuder:

Som nyanställd ges du en introduktion och en ”fadder” för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund:

Det här är en spännande roll för dig som tidigare arbetat som t ex installationselektriker. Har du erfarenhet från styr och regler är det meriterande. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning. B-körkort är ett krav. Vi ser att du har relevant utbildning inom el, samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansök så snart som möjligt, dock senast 2020-03-31 då urval och intervjuer görs löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Richard Larsson, platschef, tfn 070-6842260, richard.larsson@coor.com

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök