Elektriker till ABB hos Coor

Västerås

Coor har det stora förtroendet att leverera service till ABB på flera orter i Sverige. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.

Om rollen
Till vårt team i Västerås söker vi nu en elektriker som vill vara med och fortsätta att levera service i stjärnklass.
Vårt fastighetsteam är en liten grupp, där alla försöker att hjälpa och ställer upp för varandra, därför kommer det även att förekomma andra ej elrelaterade arbetsuppgifter.

Som Elektriker arbetar du bland annat med:

  • tillsyn, felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande), kontroller och reparationer av elinstallationer
  • att utföra montage i fastigheter, kontor och industrimiljö
  • att medverka och utföra olika kundprojekt
  • delta i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • att förbättra och utveckla vår leverans

Din bakgrund
Gymnasieutbildning som elektriker alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B behörighet. Tidigare yrkeserfarenhet är ett krav och vi ser gärna 5-års yrkeserfarenhet. A eller AL samt erfarenhet från industri är meriterande.

Som person har du en passion för att arbeta med elrelaterade frågor och motiveras av att hitta lösningar.
Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga, stresstålig, ordning och reda som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Körkort är ett krav, liftkort är meriterande. Det är en fördel om du har datavana och är bekväm att arbeta i appar i telefonen då våra ärenden mm hanteras i telefon.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter

För mer information vänligen kontakta anställande chef Karin Kock, 072-547 42 87.

Urval och intervjuer genomförs löpande och från och med augusti. 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök