Elektriker till Coor i Eskilstuna

Eskilstuna

Är du en serviceinriktad elektriker med bred kompetens inom fastighetsdrift? Då är tjänsten hos oss på Coor i Eskilstuna kanske något för dig?

Om tjänsten

Som elektriker hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta med den dagliga driften av våra fastighetstjänster.
Arbetsuppgifterna innefattar allt från att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom både fastigheter, kontors- och industrimiljö.

Du kommer även att:

 • Medverka i och utföra olika projekt gentemot kund
 • Fatta beslut avseende tillsyns, skötsel och felavhjälpande underhåll av kundens el-anläggning inom ramen för vårt åtagande
 • Upprätta elsäkerhetsplaner för elarbeten
 • Ta rollen som elsamordningsledare, kopplingsledare och elsäkerhetsledare vid behov
 • Arbeta med förbättringar
 • Arbeta med viss dokumentation, framförallt i befintligt ärendehanteringssystem

Tjänsten är på heltid och beredskap kan ingå i tjänsten.

Om dig

På Coor jobbar vi med service och vill helst hela tiden ligga steget före, för att hela tiden tillgodose våra kunders behov. Vi söker därmed dig som tar stort ansvar över ditt arbete och som drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett professionellt sätt med en hög kvalitet. Vidare är du noggrann och metodisk i ditt utförande. Du har också en god förståelse för påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt har förmåga att analysera och förklara samband.

För att trivas i rollen behöver du också ha en god kommunikations- samt samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men för att vara aktuell för tjänsten krävs också att du har:

 • Gymnasial utbildning från El- och energiprogrammet samt 1600 timmar praktik alt. motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B behörighet (begränsad behörighet). ECY-certifikat eller motsvarande.
 • Flera års erfarenhet av arbete som elektriker
 • Goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastigheter
 • En god administrativ förmåga samt datakunskaper.
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Vi ser också att det är meriterande är om du har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom styr och regler, Auktorisation A eller AL och/eller kunskaper inom larm, tele och data.

Vi erbjuder

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att ringa till Lars Rosqvist, rekryterande chef, på telefonnummer: 0705-415130.

Tjänsten önskas tillsättas snarast, vilket innebär att vi kommer att jobba med löpande urval. Så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök