Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Elektriker till Coor i Göteborg*

Ansök

Göteborg

Är du en serviceinriktad elektriker med bred kompetens inom fastighetsdrift? Gillar du service, teknik och problemlösning? Då är rollen hos oss på Coor i Göteborg något för dig!  

Om rollen
I rollen som elektriker kommer du bli en del av ett sammansvettsat och glatt team som tillsammans sköter driften hos vår kund i Göteborg. Här hjälps alla åt med det som behövs, oavsett vilken roll man har, och förväntas därmed göra mer än det sedvanliga elektrikerarbetet. Däremot är det du som kommer ha elsäkerhetsansvaret. Ni arbetar i direkt anslutning till kunden och dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt.

I dina arbetsuppgifter som elektriker ingår bland annat:

 • Utföra reparationer, montage och installationer
 • Rondering, tillsyn och skötsel
 • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunderna om dagliga operativa frågor
 • Vara med på besiktningar
 • Sköta Styr- och reglersystem
 • Vid behov stötta kollegor utanför ditt huvudsakliga ansvarsområde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg med arbetstider mellan 07–16 på vardagar. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  

Om dig
Vi söker dig som är utbildad elektriker med minst fem års erfarenhet av yrket. Du gillar service och teknik samt har en god vana av att arbeta med felsökning. Som person känner du ansvar för vår anläggning och drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett kvalitativt och professionellt sätt. Du är nogrann och medotisk i ditt utförande och har en förmåga att prioritera. Som medarbetare på Coor har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig till oss.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

 • Elektriker utbildning med auktorisering A
 • Minst fem års yrkeserfarenhet
 • Goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastighet
 • Goda kunskaper i administration och data
 • God svenska och engelska i tal och skrift

B körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk, hjälpsam och prestigelös. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pontus Andersson på Pontus.Andersson@coor.com.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök