Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Elektriker till Coor på Ekerö*

Ansök

Ekerö

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Ekerö kommun. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans!  

Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos kund. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå.  

Om rollen  

Tillsammans med övriga kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande elrelaterade frågor. Kunden vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på förebyggande underhåll, felsökning, kontroller och reparationer av fastighetstekniska installationer.  

Placering i Ekerö är på heltid med arbetstid vardagar kl. 7-16. 

Vårt uppdrag i Ekerö startar den 1 november men vi rekryterar löpande för tillsättning innan startdatum. Om tillträde sker innan start har vi en introduktion på annan site i Stockholm. 

Vår kandidat   

Vi söker dig som har:  

  • Dokumenterad färdig utbildning med minst 1 600 timmars praktik  
  • Elbehörighet B 
  • Minst 3 års erfarenhet som självgående serviceelektriker 
  • B-körkort är ett krav 

Du har passion för el och motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.   

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.   

Kontaktuppgifter och övrig information 

För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Tomas Efrem 010–559 60 52.  

Vid frågor om rekryteringen mejla Rekryteringsspecialist Olivia Wadman på olivia.wadman@coor.com.

Ansök med CV och personligt brev. Vi har löpande tillsättning av tjänsten så ansök redan idag. 

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Ekerö, läs mer här.

#tipsaCoor 

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök