• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Elektriker till Coor Sandviken

Ansök

Sandviken

Till vårt team i Sandviken söker vi en driven och duktig elektriker för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund Sandvik.

Om rollen
Som elektriker hos Coor – och vår kund Sandvik, kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften och framtida utvecklingen av fastigheterna beträffande elfrågor. Sandvik SMT vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter med fokus på felsökning, kontroller, underhåll, reparationer och installationer samt medverka vid olika projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:

 • Att avhjälpa kundens problem vid t ex driftstörningar
 • Rondering, tillsyn och skötsel
 • Felavhjälpande underhåll
 • Planerat underhåll men även utföra akuta reparationer/åtgärder
 • Att installera ny utrustning hos kund
 • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa elsystemens funktion
 • Bistå med driftkunskaper
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet

Vi erbjuder
Som nyanställd ges du en introduktion och en fadder för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldrarlön och friskvårdsbidrag. 

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.  Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi
Vi söker en elektriker med flera års vana från självständigt arbete. Vi arbetar med både service och entreprenader. Vi söker därför dig som vill ha varierande arbetsdagar med omväxlande uppgifter och som trivs väldigt bra i sin yrkesroll som elektriker. Vidare vill vi att du är en trygg person som är självgående i ditt arbete, gillar att ta ledningen och som vill ta ansvar. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmågan att samarbeta och att hålla bra relationer.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter och föreslå förbättringar till våra kunder. Planering och bokning av eget arbete. Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett grundläggande krav för att söka jobbet. Du behöver också vara bekväm med att arbeta med digitala verktyg.

Ansökan
Ansökan skickas inom med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Gruppchef El, Jukka Holappa på tel 076-134 55 48 eller jukka.holappa@coor.com

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök